avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul minim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul minim

Buna ziua, daca in acest moment un functionar public din Administratia Publica Locala are salariul minim pe economie, de la 01 februarie ce salariu va avea, tinand cont de faptul ca salariul minim va creste cu 16% iar salariile din Administratia Publica se maresc cu 20%?
Ultima modificare: Duminică, 8 Ianuarie 2017
lexx1769@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sophia2010 , utilizator 20:46, 8 Ianuarie 2017
De la 01.02.2017 , va avea salariul de 1450 lei la care se adauga majorarea de 20%
De fiecare data cand s-a aplicat o marire in Administratia Publica Locala, cei care au beneficiat de marirea salariului minim pe economie n-au beneficiat de niciun leu in plus la salariu, motivandu-se ca au primit deja bani prin marirea salariului minim.Este corect?
Nu este corecta o astfel de abordare ...
Deci trebuia sa se primeasca si maririle anterioare chiar daca s-a beneficiat de marirea salariului minim?
In opinia mea, mai intai trebuia majorat salariul la cel putin valoarea salariului minim si apoi acordata majorarea prevazuta de actele normative respective.

Alte discuții în legătură

Crestere salariu administratia publica caminick caminick Am inteles ca vor creste salariile in administratia publica locala. Daca eu am 1294 salariu de baza, cresterea de 20% se aplica la acest salariu sau la 1450 ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu monica_soare79 monica_soare79 Buna ziua. Am fost angajata ca functionar public debutant, in functia publica de executie de referent de specialitate, clasa II, grad profesional debutant ... (vezi toată discuția)
Salarii - mărire 2017 Adi20000 Adi20000 Bună, Un angajat cu studii medii, corist al unei filarmonici care aparține de primărie (consiliu local) are în prezent salariul minim pe economie. ... (vezi toată discuția)