avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastrarea gratuita
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastrarea gratuita

Buna ziua,
Va rog frumos daca poate sa-mi spuna cineva daca proprietarii de locuinte si terenuri, persoane fizice, sunt obligati sa mearga la primarie cu documentele pentru aceasta actiune de cadastrare gratuita, sau trebuie sa vina pe teren?
Eu si sotul meu suntem proprietarii unui teren de 1000 mp intr-o comuna din judetul Buzau , pe care am construit o casa in 2004 si tot de atuci avem toate documentele de vanzare -cumparare , autorizatie de constructie, intabulare si CARTE FUNCIARA.
Niste domni de la primarie ne-au trimis vorba, prin vecini, sa ne prezentam cu documentele la ei (programul e de la 9,30 la 4 si noi trebuie sa ne invoim de la serviciu). Am facut asta intr-o zi in pauza dar era f. aglomerat si nu am ramas. Ne-au amenintat ca daca nu vom veni , vom primi amenda, ca ei pleaca si nu stau dupa noi.

Multumesc,

Stan Eliza

Alte discuții în legătură

Contract de concesiune antalkafka antalkafka Bună ziua. Dețin un teren de 100 mp într-un oraș, intabulat și înscris în cartea funciară pe numele meu, pe acesta a fost construit o casă fără ... (vezi toată discuția)
Cadastru / intabulare teren / drum acces helgapopa helgapopa In 2004 am cumparat un teren de 500 mp net, rezultat dintr-o lotizare-dezmembrare. In acelasi contract de vanzare-cumparare era inclusa si cota-parte din ... (vezi toată discuția)
Consecinte neinscriere constructie in cf babysee babysee Am construit o casa cu 3 ani in urma pe terenul proprietatea mea. Am obtinut si procesul-verbal de receptie finala. Inca nu am ajuns la cartea funciara sa ... (vezi toată discuția)