avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Arenda teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Arenda teren

În 2015 am intrat în posesia ( prin adresă la Prefectură) contractului de arendă pentru un teren pentru care eram coindivizar. Contractul este din 2012, nu am fost consultat nici de celalalt coindivizar, nici de arendaş, deci nu este semnat de mine, dar, nu apare nici semnatura celuilalt. Cum a primit primaria si APIA un contract în alb? Problema este că eu nu am primit partea mea de bani din recoltă, din urmă, pe când celălalt coindivizar, care este din localitatea respectivă, a primit partea lui.Ce trebuie să fac să obţin banii de pe partea mea? În 2015, când am trimis arendaşului adresă că am ieşit din indiviziune, mi-a trimis un contract în alb, pe care a zis să-l semnez că o să trecă el clauză de restituire. Cât de corect este ?
Vă mulţumesc,

Alte discuții în legătură

Contract de arendare vichi_90 vichi_90 Buna ziua In anul 2006 am incheiat un contract de arendare cu o S.C. Acest contract a fost onorat doar pt. recolta din 2007 si asta doar cu o treime din ... (vezi toată discuția)
Modificare durata contract de arenda Eugenia M Eugenia M Buna seara, Am urmatoarea situatie pe care va rog sa ma ajutati sa o rezolv: un arendator mi-a trimis un act aditional la contractul de arenda prin care ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda reziliat. arendasul primeste in continuare subventia rolex rolex Un contract de arenda a fost reziliat iar notificarea s-a facut prin executorul judecatoresc conform clauzelor contractuale. Desi Primaria la care este arondat ... (vezi toată discuția)