avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat pentru alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat pentru alcool

Buna ziua.Am condus sub infuenta alcoolului in Germania, alcoolemia fiind de 2,6 in sânge
A trecut suspendarea de 10 luni am fost in România am ridicat permisul, acum e la mine bulina pe permis de interdictie pe Germania ,trebuind să fac testul MPU
Bani nu am sa fac acest test,am inteles ca ar costa 4000 euro.Intrbarea mea este daca nu fac acest test,pe cât timp este interdictia?

Alte discuții în legătură

Permis retinut pentru alcool in germania miklosfulop miklosfulop buna am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns :( pe data de12 mai mia fost retinut permisu pt alcol #-o 1,62 in sange asa ca mi sa suspendat dreptul ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)
Test mpu cat durează și cat costa? Daniel gabriel zaharia Daniel gabriel zaharia As vrea sa știu dacă cunoaște cineva acest test, în ce consta mai exact cat costa și cat durează? Problema testului e alcoolul. Va mulțumesc și astep ... (vezi toată discuția)