avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit forfetar restaurante .
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit forfetar restaurante .

Plătitorii de imp microintreprindere nu plătesc impozit forfetar , chiar daca au cod avem prevăzut in lege ?
In decembrie acelad SC are cifra de afaceri inferior la 500000 euro . Ptr ianuarie plăteste forfetar specific restaurante si din februarie impozit micro ? Restaurantul are 400 mp.

Alte discuții în legătură

Forfetar Caterina Dumitru Caterina Dumitru Buna ziua.restaurant anul trecut anul ne am încadrat la forfetar depasind 100000.vreo sansa sa sa se schimbe ceva daca suntem totusi anul acesta sub 500000 ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza impozitul pe venit si impozitul pe profit ? distribution distribution Buna ziua! Imi puteti explica cum se calculeaza impozitul pe venit, impozitul pe profit si dividendele? Sa luam un exemplu pentru a putea intelege mai ... (vezi toată discuția)
Plafon micro 2014 contabil06 contabil06 buna ziua...am si eu o intrebare...o firma in ianuarie 2013 este pe profit...din feb.2013 trece obligatoriu la impozit micro...in decembrie pe 11 luni de cand ... (vezi toată discuția)