avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venituri suplimentare in timpul CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venituri suplimentare in timpul CCC

Buna ziua,

Am si eu cateva intrebari legate de CCC. In lege stiu ca este mentionat ca se pot realiza venituri suplimentare de pana la 3000 lei in paralel cu obtinerea indemnizatiei de crestere a copilului. Daca, spre exemplu, as avea un contract de drepturi de autor, acesta ar putea fi considerat venit suplimentar, sa mearga in paralel cu CCC, sau trebuie intrerupt concediu si cerut suplimentul de insertie? De asemenea, cei 3000 de lei pot fi realizati in.. doua luni sau cuantumul de 3000 de lei se imparte la 12 luni?

Situatia concreta in care ma aflu - in luna martie ar trebui sa reincep munca, moment in care as dori sa semnez un contract pe drepturi de autor la acelasi loc de munca, dupa care sa solicit stimulentul de insertie. Din cauza situatiei actuale de la locul de munca, si a locurilor disponibile, ar putea fi nevoie de mine mai devreme, macar part time, dar nu as vrea totusi sa renunt la concediu si indemnizatie. Ce varianta as avea?

Alte discuții în legătură

Reintoarcere la munca din concediu crestere copil Catalin_Smaranda Catalin_Smaranda Buna ziua, Momentan sotia se afla in concediu de crestere copil (CCC) pentru 2 ani. Contractul de munca este suspendat. Intrebari: 1. Sotia poate sa ... (vezi toată discuția)
Supliment de insertie Rody 85 Rody 85 Buna seara, Copilul meu implineste 1 an pe 28 decembrie si am optat pentru o perioada de 2 ani pentru CCC. Cum ar trebui sa procedez in cazul in care doresc ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere la munca din concediu crestere copil Catalin_Smaranda Catalin_Smaranda Buna ziua, Momentan sotia se afla in concediu de crestere copil (CCC) pentru 2 ani. Contractul de munca este suspendat. Intrebari: 1. Sotia poate sa ... (vezi toată discuția)