avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am un ochi eviscerat și este protezat! Pot beneficia ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am un ochi eviscerat și este protezat! Pot beneficia de vreun ajutor sau o pensie? Sunt și posesor de cat A siB

Am eviscerat un ochi și este protezat! Pot beneficia de vreun ajutor sau o pensie? Sunt și posesor de cat A siB

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate sau indemnizatie de handicap? Silvia1212 Silvia1212 Buna ziua,vreau sa ma lamuriti in legatura cu pensia de handicap,in urma unui accident de munca am ramas fara 4 degete ,as putea beneficia de o pensie/ajutor ... (vezi toată discuția)
Am un ochi eviscerat (scos)! mi sa dat neîncadrare în grad ... gekoo75 gekoo75 Am un ochi eviscerat (scos)! Mi sa dat neîncadrare în grad de handicap. Vreau sa contest pe contencios administrativ. Am vreo șansă să dispună instanta ... (vezi toată discuția)
Incadrarea in gradul de handicap Cristina_Cioran Cristina_Cioran Buna ziua. O cunostinta are o fetita de 9 ani ce si-a pierdut un ochi de la o luna jumatate. S-a interesat daca ar putea sa beneficieze de un ajutor de ... (vezi toată discuția)