avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri fond funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri fond funciar

Unor petenti nu li s-au putut reconstitui suprafata de teren care a fost ocupata de un lac artificial.In baza legii 18/1991 au fost inclusi in anexa 39-despagubiri intrucat nu mai exista teren. Ulterior in baza legii 165/2013 desi nu mai exista teren pentru cererile nerezolvate unii petenti au fost radiati din lista de despagubiri si li s-a dat teren in natura, iar cei in drept au fost indrumati spre ANRP.
Intrebarea este daca in baza legii 165/2013 se pot include si cererile care au fost incluse la despagubiri ?

Alte discuții în legătură

Probleme cu legea 165/2013 hamarsold2019 hamarsold2019 Tatal meu a decedat in 2010, unchiul meu a decedat in 2013. In anul 2001 tatal si unchiul meu in baza legii 1/2000 au cerut sa li se revendice dupa un unchi ... (vezi toată discuția)
Legea 165/2013 Anne Julie Anne Julie Tatal meu si unchiul meu au facut cerere la o primarie in anul 2001 in baza legii 1/2000 sa li se restituie 50 de hectare dupa un unchi al lor, iar in anul ... (vezi toată discuția)
Restituire teren Iael Iael Buna ziua, S-a primit in baza Legiinr 18/1991 , o parcela de 8000 de mp din terenul care fusese inscris la Colectiv . Parcela primita nu a fost una din ... (vezi toată discuția)