avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa-inregistrari audio
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa-inregistrari audio

Buna seara!
De curand mi-am achizitionat aparatura pentru un potential studio. La inceput am vrut sa inregistrez doar pentru mine, dar am observat ca in orasul meu este o nisa goala in acest domeniu si in viitor sunt sigur ca nu doar artistii vor avea acces la aceasta facilitate. Am privit ideea de afacere in ansamblu si cat de potenta ar putea fi aceasta cu dezvoltare permanenta in timp.
Cum imi pot lua licenta in inginerie de sunet pentru a actiona legal?

Alte discuții în legătură

Condiții ansamblu rezidential? Andra Bozianu Andra Bozianu Buna ziua. As avea si eu nevoie de ajutorul Dvs intr-o problema delicata pentru mine, ca si proprietar intr-un ansamblu rezidential \"de lux\". Am ... (vezi toată discuția)
Calificare gabrielgaby gabrielgaby Buna ziua. As dori sa stiu daca dupa terminarea unuimaster in domeniul ingineriei primesc titlul de inginer sau pot profesa in domeniul . Mentionez ca eu am ... (vezi toată discuția)
Achizitie spatiu de birou prin fonduri nerambursabile ContSters111188 ContSters111188 Am semnat un contract de finantare nerambursabila (10000 euro) au AIPPIMM, pentru achizitia unui spatiu de birou. Singurele mentiuni referitoare la ... (vezi toată discuția)