avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma contabilitate cu cod CAEN 7022
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma contabilitate cu cod CAEN 7022

Buna ziua! As dori, daca se poate, sa ma ajute cineva cu cateva raspunsuri.
Vreau sa imi infiintez o firma de contabilitate dar, eu nu am studii pe acest profil. Stiu ca e necesar un expert contabil si el sa detina 51% din actiuni, doar ca eu nu doresc acest lucru. As putea infiintez firma cu cod CAEN 7022 si sa fac un contract cu un expert contabil? Sau cum as putea sa fac?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru firma ce va desfasura activitate de contabilitate pentru asociatia de proprietari Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna ziua! As vrea sa ma lamuriti, daca se poate sa infiintez o societate cu cod de activitate CAEN 7022 \\"Activitati de consultanta pentru afaceri si ... (vezi toată discuția)
Firma de evidenta primara contabilitate ioanaviviana ioanaviviana Buna ziua, Vreau sa stiu daca-mi pot infiinta o societate care sa aiba in principal obiect de activitate -evidenta primara de contabilitate; -am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl pentru contabilitate Contabiljunior Contabiljunior Buna ziua, In cazul unui absolvent de studii superioare + master de la academia de studii economice - fac. De contabilitate si informatica de gestiune, este ... (vezi toată discuția)