avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Cheltuieli microintreprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Cheltuieli microintreprindere

Bună ziua tuturor! Îndrăznesc și eu...o microintreprindere are cheltuieli de protocol peste 20.000 de lei in anul 2016 din care 16.000 ar fi nedeductibile.Intrebarea este ce as putea face cu ele pentru a nu denatura profitul in vederea distribuirii de dividende?Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Să înregistrez Întreprinderea individuală sau microîntreprindere stepanadrian stepanadrian Am o întreprindere individuală și plătesc impozite în sistem real. Nu prea înregistrez cheltuieli pe firmă. Am citit o mulțime de opinii legat de cât ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit sau impozit venit microintreprindere abaflor98 abaflor98 Un SRL care in 2011 a optat pentru impozit pe profit are la 31.12.2012 cifra de afaceri mai mica de 65000eur. Daca in anul 2013 realizeaza o cifra de afaceri ... (vezi toată discuția)
Conditii microintreprindere mironR mironR Buna ziua, vreau sa deschid un SRL - microintreprindere si as avea urmatoarele intrebari : 1. Afara de 3% impozit pe venit( platibil trimestrial) mai ... (vezi toată discuția)