avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... un fost consilier local, aflat in conflict de interese ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

un fost consilier local, aflat in conflict de interese poate deveni functionar public?

Un fost consilier local,declarat de ANI in conflict de interese administrativ a obtinut , prin concurs, un post de functionar public. Intrebarea mea este , daca ,persoana in cauza, poate fi numita in postul pe care l-a obtinut?

Alte discuții în legătură

Mutare fneacsu fneacsu Sunt functionar public consilier juridic principal numit pe perioada determinata. In cadrul institutiei exista un post vacant permanent in cadrul altui ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate, conflict de interese pentru administratorul public, functie contractuala lex69 lex69 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti pana la ce grad de rudenie, sau afinitate sunt stabilite incompatibilitatea si conflictul de interese pentru functia in regim ... (vezi toată discuția)
Exista conflict de interese intre un functionar public de executie din administratia locala si consilier juridic la o firma privata? mikypop mikypop Buna ziua sunt functionar public si, avand in vedere scaderile salariale sunt nevoita sa gasesc un al doilea job. Intrebarea mea este, daca exista un ... (vezi toată discuția)