avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Lege noua privind dobanda la cheltuieli de scolarizare?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Lege noua privind dobanda la cheltuieli de scolarizare?

Buna ziua! Ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie? Am o datorie la Anaf pentru niste cheltuieli de scolarizare. Stiu tot de pe acest forum ca acestor cheltuieli nu li se imputa dobanda insa cei de la Anaf mi-au spus ca incepand din luna Noiembrie a anului 2016 s-a dat o noua lege in Monitorul Oficial care prevede imputarea unor dobanzi zilnice pentru aceste cheltuieli. Ma puteti ajuta va rog privind autenticitatea legii si cum o pot gasi? Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Penalizări cas Cristina J Cristina J Buna seara, In data de 04.12.2017 mi-a venit decizia de impunere pe 2014 cu suma de 2901. Pe data de 05.12.2017 am fost la ANAF unde mi s-a adus la ... (vezi toată discuția)
Prescripție datorie din 2014 - coronavirus anonimous1234 anonimous1234 Buna ziua, In noiembrie 2014 s-a emis decizia de imputare si s-a inceput impotriva mea procedura executarii silite pentru recuperarea unor datorii cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor Am un contract de leasing financiar pentru achizitionarea unei case de marcat.Valoarea casei de marcat este de 7.000.000 lei. Cum inregistrez contractul de ... (vezi toată discuția)