avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Deducere asigurare privata din impozit
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Deducere asigurare privata din impozit

Sunt bugetar si mi-am facut in aprilie 2016 o asigurare privata de sanatate la Aliantz. Pot deduce din impozitul de 16% in limita a 400 euro si daca da cum procedez?

Alte discuții în legătură

Deducere asigurare privata de sanatate pentru bugetari Darida49 Darida49 Sunt bugetar si mi-am facut in aprilie 2016 o asigurare privata de sanatate la Aliantz. Pot deduce din impozitul de 16% in limita a 400 euro si daca da cum ... (vezi toată discuția)
Pensie privata pilonul 3 VRABIE MIHAI VRABIE MIHAI Pensia privata(nu asigurare de viata) se deduce din impozitul pe venit(salariu) in limita a cel mult 400 de euro? Daca da care este procedura si baza legala. (vezi toată discuția)
Deducere prima de asigurare voluntara de sănătate fara contract conform legii nr. 95/2006 liva liva Sunt abonată la servicii medicale private. Contractul de prestari servicii medicale este negociat intre societatea la care lucrez si furnizorul de servicii ... (vezi toată discuția)