avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... INCORECTITUDINE LA BAROUL PRAHOVA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

INCORECTITUDINE LA BAROUL PRAHOVA

URGENT...URGENT.Va rog daca aveti informatii in legatura cu cei abilitati sa recorecteze lucrarile in urma contestatiilor de admitere.Nu este normal sa fie corectate de aceeasi comisie.Cat timp sunt pastrate lucrarile?Unde ne putem adresa daca nu avem pile si relatii?
Cel mai recent răspuns: Ravi , utilizator 12:04, 28 Ianuarie 2008
din cite stiu eu recorectarea se face de alte persone decit cele care au corectat initial lucrarea, dar tot din cadrul comisiei numite de barou.
la voi au dat deja rejultatele?
Daca te simti nedreptatit , nu te lasa!Adreseaza-te organelor superioare !Daca la nivel de barou nu se pot rezolva conform legii si statutului problemele ridicate in legatura cu examenul, adreseaza-te U.N.B.R.-ului .Bafta!
Unul dintre concurenti nici macar nu s-a prezentat la examinare dar apare ADMIS.Acesta este modul de testare in PRAHOVA.Cine oare poate lua masuri?
Aceleasi lucruri s-au intamplat si la baroul Brasov. Personal sunt total dezgustat, avand in vedere ca un anumit candidat scrie 3 randuri la o proba iar la alta primeste subiectele prin SMS si dupa afisarea rezultatelor nu numai ca este declarat admis dar si cu cea mai mare medie!!!!!!!!!!!!! Dar ce mai conteaza daca il cheama C............umva. Acesta a fost doar un mic exemplu. NU am rezolvat nimic dupa contestatie, nici in urma audientei la decan, oricum nici nu ma asteptam, doar am vrut sa ma conving de anumite lucruri......daca mai era nevoie.
Brasov-concurs2004-in timpul examenului se copiaza cu cartile si cursurile deschise pe masa.O supraveghetoare face eforturi sa ascunda o candidata care copia dintr-o carte.se intampla chiar in fata mea.O alta candidata iese la toaleta(neinsotita).Se intoarce si scoate din buzunar "servita" si se apuca constiincios de scris. Tot in fata mea-eram intr-un amfiteatru si bancile erau destul de lungi.teoretic toate cartile ar fitrebuit sa fie pe interval, cum se ceruse. A doua zi decanul striga ca a gasit cursuri in banci si ca nu mai permite una si alta...s-a intamplat la fel...in toate zilele...
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2005
adricris, utilizator

Alte discuții în legătură

Decizie baroul bucuresti Katypetre Katypetre Buna seara! Numele meu este Dumitru Gabriela,am terminat facultatea de Drept la Brasov in iunie 2006. In toamna acelui an am dat examen la Barou in Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 ContSters67773 ContSters67773 Stiu ca este mult prea devreme sa vorbim despre modul in care se va desfasura examenul de primire in profesia de avocat 2010 ( Examenul de admitere in Barou), ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou constanta munteanu mihaela munteanu mihaela este raportul juridic civil de invatat pt examen? a-ti observat k tematica nu corespunde cu subiectele, in sensul k subiectele nu acopera tematica? ma poate ... (vezi toată discuția)