URGENT...URGENT.Va rog daca aveti informatii in legatura cu cei abilitati sa recorecteze lucrarile in urma contestatiilor de admitere.Nu este normal sa fie corectate de aceeasi comisie.Cat timp sunt pastrate lucrarile?Unde ne putem adresa daca nu avem pile si relatii?
din cite stiu eu recorectarea se face de alte persone decit cele care au corectat initial lucrarea, dar tot din cadrul comisiei numite de barou.
la voi au dat deja rejultatele?
Daca te simti nedreptatit , nu te lasa!Adreseaza-te organelor superioare !Daca la nivel de barou nu se pot rezolva conform legii si statutului problemele ridicate in legatura cu examenul, adreseaza-te U.N.B.R.-ului .Bafta!
Aceleasi lucruri s-au intamplat si la baroul Brasov. Personal sunt total dezgustat, avand in vedere ca un anumit candidat scrie 3 randuri la o proba iar la alta primeste subiectele prin SMS si dupa afisarea rezultatelor nu numai ca este declarat admis dar si cu cea mai mare medie!!!!!!!!!!!!! Dar ce mai conteaza daca il cheama C............umva. Acesta a fost doar un mic exemplu. NU am rezolvat nimic dupa contestatie, nici in urma audientei la decan, oricum nici nu ma asteptam, doar am vrut sa ma conving de anumite lucruri......daca mai era nevoie.
Brasov-concurs2004-in timpul examenului se copiaza cu cartile si cursurile deschise pe masa.O supraveghetoare face eforturi sa ascunda o candidata care copia dintr-o carte.se intampla chiar in fata mea.O alta candidata iese la toaleta(neinsotita).Se intoarce si scoate din buzunar "servita" si se apuca constiincios de scris. Tot in fata mea-eram intr-un amfiteatru si bancile erau destul de lungi.teoretic toate cartile ar fitrebuit sa fie pe interval, cum se ceruse. A doua zi decanul striga ca a gasit cursuri in banci si ca nu mai permite una si alta...s-a intamplat la fel...in toate zilele...