avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CONCEDIU INGRIJIRE COPIL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CONCEDIU INGRIJIRE COPIL

Buna ziua,
Intrebarea mea este urmatoarea: O mama care este in concediu ingrijire copil, isi pierde dreptul de a mai primi de la stat banii care i se cuvin(in urma cotizarii) daca renunta la alocatiile copiilor, ca urmare a mutarii in strainatate? Mentionez ca din strainatate nu primeste decat alocatia pt copii, nu si indemnizatie pt cresterea copilului. Nu are dreptul sa primeasca indemnizatia pana la implinirea varstei de 2 ani, a copilului? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Drepturi nou nascut venturianov venturianov buna ziua sunt fericitul tatic al unui baietel sotia isi termina cele 126 de zile de concediu... am inceput sa facem dosarul pt indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil cu handicap de la 3 la 7 ani dianamitru dianamitru am o prietena care are o fetita de 3 anisori, impliniti in seara de revelion. fetita este incadrata in caz de handicap grav de cand era mica. prietena mea imi ... (vezi toată discuția)
Alocatie si indemnizatie crestere copil libo22 libo22 Buna ziua. Am si eu o neclaritate referitoare la primirea alocatiei pt. copil pana la 2 ani si indemnizatia de crestere a copilului. Am inteles in urma ... (vezi toată discuția)