avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor achizitii publice
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor achizitii publice

Sunt angajat într-o primărie ca referent de specialitate la comp. agricol - contractual și am fost numit prin dispozitie responsabil cu achizițiile puiblice. M-ar interesa dacă pot primi un spor și care este temeiul legal?
Cel mai recent răspuns: krom6 , utilizator 19:36, 2 Februarie 2017
Functionarii publici si personalul contractual platit din fonduri publice poate beneficia de un sporurile prevzute in actele normative cu privre la salarizarea acestora - de exemplu, spor pentru conditii periculoase sau vatamatoare .

Mă refeream la un spor pentru responsabil achizitii publice?
Nu exista in legislatie spor pentru responsabil .
Mulțumesc. Dar cu norma de munca part-time se poate incheia un contract? Care sunt conditiile?
Pentru ce sector de activitate intrebati, bugetar sau privat ?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie responsabil arhiva bjn bjn Buna seara, Sunt functionar public , ocup functia de agent agricol iar in data de 20.05.2013 am fost desemnat prin dispozitie de primar si responsabil cu ... (vezi toată discuția)
Angajare /salariu referent primarie gabrielcostache24 gabrielcostache24 Buna ziua...M-am angajat de 2 zile la o primarie ca Referent in cadrul compartimentului de situatii voluntare de urgenta...Precizez ca am studii superioare de ... (vezi toată discuția)