avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Salarizare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Salarizare

Sunt educatoare, pensionara si lucrez in prezent la o gradinita. Sunt platita cu ora. Intrebare de ce?Am primit o decizie in care se spune ca am fost incadrata conform art ..... dar , va intreb de ce legea este stramba: desfasor aceeasi activitate pe care o desfasoara si o alta colega ,sunt taiate atatea sporuri,inclusiv dirigentia.Precizez ca, activitatea mea se incheie pe 16 iunie, nu pe 31 august cum ar trebui, ma refer la drepturile banesti. In sistemul privat esti platit cu toate drepturile, desi esti pensionar, spun asta ca am lucrat acum 2 ani.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Profesorii pensionati..... atena52 atena52 Un profesor ,pensionar ,angajat prin plata cu ora,care primeste dirigentia unei clase ,poate fi platit ? Stiu ca ,orice munca desfasurata ,este platita ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora in cadrul invatamantului Adriana_Stoica Adriana_Stoica Sunt pensionara, am studii universitare si in acest an scolar am catedra intreaga ca si profesoara , decizia imi este data pe perioada anului scolar de la 1 ... (vezi toată discuția)
Sporuri salariale in invatamant: de simultaneitate si de activitate rurala Serbu Serbu Buna ziua! Sunt invatator pensionar intr-un sat din judetul Vaslui. Desfasor activitatea in mod simultan pentru clasele I-a, a III a si a IV a. La salariul ... (vezi toată discuția)