avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declararea venitului - persoana handicap
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declararea venitului - persoana handicap

Buna ziua,

Sunt o persoana cu handicap dobandit in urma unui accident. Handicap grad 1 de 10 ani, paralizat.

De atunci m-am axat pe freelancing si vreau sa stiu daca cei cu handicap sunt scutiti de a isi declara veniturile suplimentare sau pot avea probleme cu ANAF?

Ca acum 2 ani stiu ca legea spunea ca persoanele cu handicap sunt scutite de a isi declara veniturile suplimentare si doresc sa stiu daca s-a schimbat ceva.

Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Pers cu handicap lazarica18 lazarica18 Sunt persoana cu handicap accentuat de foarte multi ani , am o firma infiintata ca si PFA si doresc sa stiu daca sunt scutita la plata impozitului pe profit. ... (vezi toată discuția)
Procedura obtinere adeverinta de vechime topmasaj topmasaj buna ziua! ma incadrez la prevederile art 49 din legea pensiilor, persoana cu handicap grav care se poate pensiona daca a realizat o treime din stagiul de ... (vezi toată discuția)
Incadrare venituri din affiliate marketing pentru impozit venit persoana fizica UpSetters UpSetters Vreau sa stiu daca, conform codului fiscal (Legea 227/2015), veniturile realizate de o persoana fizica din affiliate marketing (practic comisioane din vanzari ... (vezi toată discuția)