avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... trecere din CCC1 in CCC2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

trecere din CCC1 in CCC2

Buna ziua.am un bebe dupa care primesc indemnizatie pana la 2 ani adica .pana in 20 08 2017.sunt insarcinata cu al doilea bebe dar trebuie sa nasc abia in luna octombrie 2017.inainte sa intru in maternitate am fost preluata de casa de asigurari de sanatate pt ca la firma la care am muncit am avut contract pe perioada dererminata de 2 ani si nu au vrut sa imi prelungeasca contractul.intrebarea este daca pot primii indemnizatie si pt al doilea copil?in cazul acesta pot trece de pe CCC1 pe CCC2?

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil, restructurare, indemnizatie bebe2 bebe2 Buna ziua, Vin cu cateva intrebari: Ma aflu in concediu pt crestere copil de pana la 2 ani si primesc o indemnizatie de 1200 ron. Daca sunt insarcinata si ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)