avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Microintreprindere pentru activitate online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Microintreprindere pentru activitate online

Buna ziua. Am un mic website care are un sistem de promovare cu plata al anunturilor. As dori sa deschid o microintreprindere si as vrea sa stiu ce acte sunt necesare si cum ar fi mai avantajos, sa ma angajez eu la fima sau sa optez pentru microinterprindere fara angajati, avand in vedere ca sunt la inceput si este o posibilitate mare ca sa nu am profit sau un profit foarte mic pentru inceput? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Plata prin microintreprindere Daniel.I Daniel.I Buna ziua, Recent am fost angajat in cadrul unei companii imobiliare.Aceasta plateste comisionul aferent unei tranzactii imobiliare prin ... (vezi toată discuția)
P.f.a sau srl? solomcarmendamiela solomcarmendamiela am autorizatie de artificier, doresc sa-mi deschid o afacere in acest sens ( participare la festivitati, nunti, etc. cu jocuri de arificii).Am actele necesare ... (vezi toată discuția)
Este permisa infiintarea unei societati comerciale fara angajati? irinaglisa irinaglisa Intentionez sa infiintez o firma de prestare servicii de cursuri de limbi straine, in special limba germana. De activitate ma voi ocupa eu pentru inceput, cel ... (vezi toată discuția)