avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere eliberare conditionata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere eliberare conditionata

buna,
as dorii sa aflu in cat timp se da un raspuns in vederea eliberarii conditionate dupa depunerea cererii si cum se procedeaza pentru a depune aceasta cerere din moment ce sunt arestat la domiciliu.
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2017
gabi1970, utilizator

Alte discuții în legătură

Cerere de eliberare conditionata claele claele buna seara as vrea sa stiu si eu ce conditi se poate indeplini la o cerere de eliberare conditionata, sau ce cereri se pot face, la o pedeapsa de 2 ani si care ... (vezi toată discuția)
Urgent ! angajare pentru arestat la domiciliu. rog raspuns especialalecs especialalecs Buna ziua, as dorii si eu daca stie cineva sa imi spuna care sunt demersurile pentru a ma putea angaja din moment ce sunt arestat la domiciliu. Mai jos ... (vezi toată discuția)
Conditii reducere pedeapsa Dumitru Giorgiana Dumitru Giorgiana Daca un om închidin data de29.01.2016 cu o pedeapsa de 5 ani poate beneficia la executare la domiciliu pt că are în întreținere 6 copii minori dintre ... (vezi toată discuția)