avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii PFA norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii PFA norma de venit

Buna ziua,

Detin un PFA cu care facturez intracomunitar. Am urmatoarele intrebari:
1. Ar trebui sa depun declaratiile 200 si 220 daca sunt la norma de venit? Daca da pana la ce data tb sa depun?

2. Declaratia lunara 390 Vies se mai depune luna de luna anul acesta?

Va Multumesc pentru ajutor,
Ionut

Alte discuții în legătură

Obligatii fiscale pe anul 2010 pentru pfa snow_white snow_white Va rog frumos sa imi spuneti care sunt obligatiile fiscale pentru PFA pe anul 2010. Ce declaratii trebuie depuse, ce taxe trebuie platite si pana la ce data? ... (vezi toată discuția)
Cod intracomunitar pfa neplatitor de tva Vlad444 Vlad444 Am cateva intrebari legate de necesitatea obtinerii codului intracomunitar. In contextul in care un PFA neplatitor de TVA (partida simpla, sistem real) in ... (vezi toată discuția)
Tva servicii avocatiale in ue ina38i ina38i Buna seara, sunt avocat, PFA platitor de TVA trimestrial, vreau sa facturez in Franta servicii de avocatura unei societati platitoare de TVA, intrebarile mele ... (vezi toată discuția)