avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere srl si prescrierea datoriilor la stat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere srl si prescrierea datoriilor la stat

Un SRL - microintreprindere,
- activitatea suspendata in 1 mai 2009, fara regim derogatoriu pentru ca societatea avea datorii, (la bugetul de stat si cel al asig.sociale)in consecinta am depus toate declaratiile pe 0 de la data suspendarii activitatii si pana in prezent.
- Dupa cei trei ani de suspendare nu am mai reluat activitatea.
In septembrie 2016 - am solicitat un certificat constatator de la Recom si l-am obtinut in data de 16 sept 2016, in care se mentioneaza ca Microintreprinderea are impozite si taxe neplatite la termenul stabilit la bugetul de stat.
In data de 12.10.2016, am primit o notificare de la ANAF care ne comunica faptul ca societatea figureaza cu obligatii fiscale restante la data de 30 sept.2016 in valoare de 14.968 lei.

Termenul de prescriptie nu a trecut ?(5 ani)
ce pasi trebuie sa urmez pentru a inchide, a lichida acest srl si ce sanse am sa scap de datorii?

Cum pot sa procedez in continuare?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Prelungirea suspendarii aa expiratcu inca 3 ani a unui srl dupa ce prima perioada de 3 ani de suspendare olymariana olymariana buna ziua .va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza si daca pot sa prelungesc cu inca 3ani suspendarea unui srl ,a care a fost suspendat pe o perioada de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Dizolvare microintreprindere aflata in suspendare costy1 costy1 Buna ziua , Va expun urmatoarea situatie . O societate inregistrata ca microintreprindere , isi suspenda activitatea prin registrul comertului in cursul ... (vezi toată discuția)
Srl suspendat Akay Akay Salutare, Am avut si eu un SRL pe care l-am suspendat in 2008, anul trecut in mai contabila mi-a transmis ca s-au facut trei ani de la suspendare si SRL ... (vezi toată discuția)