avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Masina inchiriata US
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Masina inchiriata US

Buna ziua,

am inchiriat o masina in US si am avut ghinionul sa-i fac 2 zgarieturi una la aripa din fata si una la portiera.Este prima oara cand mi se intampla asta cu o masina inchiriata .Ajuns la punctul de returnare am raportat incidentul insa persoana care a preluat masina mi-a zis ca ea nu va face decat niste poze la masina si ca voi fi contactat mai tarziu de catre companie, mi-au dat sa completez doar un formular in care sa explic ce s-a intamolat si mi-au deblocat suma oprita ca si garantie. Mentionez ca nu am cumparat si asigurare pentru masina.
Dupa o luna si ceva am primit pe email o nota in care imi spuneau ca au mai gasit si alte "damages" in afara de cele semnalate de catre mine in formular la momentul predarii.
Vazand asta mi-am blocat CC cu care am inchiriat masina si le-am transmis ca voi plati doar pentru stricaciunile provocate de mine si nimic mai mult. Initial mi-au scris sa semnalez cu ce stricaciuni nu sunt de acord dar dupa alte cateva saptamani mi-au trimis invoice de 900 usd spunand ca va trebui sa platesc integral si pentru "noile" damages.

le-am raspuns ca nu voi plati invoice pentru ca nu am facut eu toate acele stricaciuni. Ce consecinte pot aparea in cazul in care nu platesc factura ?
Sa ma aresteze cand mai intru in US , sa ma execute in RO, sa spuna Trump ca fur banii americanilor cinstiti ? Nu vreau sa le platesc pentru ceea ce nu am facut pentru ca mi se pare abuziv.Vreau sa platesc doar pentru ce sunt vinovat.Sunt cetatean roman cu sediul fiscal in RO.

Multumesc!

Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2017
damian_dan, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata nedatorata inchiriere autoturism Mihaigrecu2001 Mihaigrecu2001 In decembrie2014 am facut o rezervare pentru inchirierea unui autoturism in Bucuresti printr-un website international specializat, costul estimat al ... (vezi toată discuția)
Procedura refuz de plata de pe card credit cga43 cga43 Buna ziua, Problema este cam complicata si o redau mai jos cu lux de amanunte, in caz ca aveti rabdare sa o cititi. Multumesc anticipat celor care o vor face. ... (vezi toată discuția)
Accident in germania moltobene moltobene am avut in luna iunie un accident in germania, din vina unei domnisoare de acolo...pana acum inca nu am fost despagubit ....brasov (vezi toată discuția)