avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Am cumparat in rate un telefon in anul 2005 , prin euroline . Creditul a fost achitat in anul 2010 . In anul 2014 am fost executata silit prin poprire pe salariu valoarea integrala a creditului .
Se pare ca ultima rata a depasit data scadenta cu cateva zile . Nu mai am chitantele si nici notificari sau telefoane nu am primit care sa imi spuna ca ar fi o problema .
Am avut poprire 1500.00 ron.
Intrebarea este cum sa procedez , nu stiu daca este corect ce s-a intamplat?

Alte discuții în legătură

Rate la banci ContSters138393 ContSters138393 buna ziua; in 2007 am cumparat niste produse de la agazinul altex in valoare de 1400 ron, stabilindu-mi-se o rata lunara de 60 de ron. odata cu produsele ... (vezi toată discuția)
Intrebare imprumut neplatit Bogdan2550 Bogdan2550 Buna ziua! Am fost contactat de un operator de la o firma de recuperatori in legatura cu un imprumut la banca neachitat. Imprumutul (facut acum 5-6 ani) a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt credit nevoi personale neachitat Mikaela2012 Mikaela2012 Buna ziua, am un credit de nevoi personale obtinut de la Libra Bank in dec 2005 la care am platit rate pana prin 2007 cred. Apoi, n-am mai putut. O data pe an ... (vezi toată discuția)