avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare

Buna ziua! Sunt bibliotecar de 22 de ani si din 2013 mi-au fost acceptate studiile superioare, in consecinta sunt bibliotecar cu studii superioare. Ma puteti ajuta sa inteleg ce grila de salarizare trebuie aplicata? Mentionez ca am un salariu net de 1085 de lei. Unii dintre colegii mei, vorbesc de alte biblioteci, desi au studii medii, sunt mai bine platiti decat mine. As dori sa ma indrumati si sa-mi explicati ce trebuie sa vorbesc cu cei de la personal, cum trebuie aplicata legea in cazul meu. Functionarii din primarie, publici si contractuali - asa cum sunt si eu-au beneficiat de ord.20/2016, insa nu si eu.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Trecerea de la studii medii la studii superioare gherasim_mimi gherasim_mimi Sunt bibliotecar cu studii medii IA, cu o vechime de 22 ani în această meserie. Anul acesta am terminat Facultatea . Aș vrea să știu dacă ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului pentru personal contractual nicolina01 nicolina01 buna ziua, am o intrebare - lucrez in cadrul administratiei locale si m-am lovit de o situatie:o persoana incadrata pe un post cu studii medii a absolvit ... (vezi toată discuția)
Transformare post bibliotecar studii medii in studii superioare bibliotecar sanda1956 sanda1956 Poate fi transformat postul de bibliotecar studii medii in bibliotecar studii superioare (conf. Ord. 10/2008), daca studiile absolvite sunt de alta ... (vezi toată discuția)