avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Fonduri europene nerambursabile in zona rurala ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Fonduri europene nerambursabile in zona rurala defavorizata dar cu atractii turistice!

Buna ziua,

Mama mea are un teren de 6000 mp la tara mostenire de la parinti.
Eu m-am gandit ca acolo ar merge sa se faca o pensiune pentru ca este o zona de munte cu multe atractii turistice.
As dori sa stiu daca as putea sa accsez fonduri europene nerambusrsabile si fara avans pentru realizarea unei pensiuni. De unde trebuie sa incep?
Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Pensiune turism cu investitii de la terti Nicu29 Nicu29 Buna ziua, Ma numesc Cristian Nicolae, am terminat Facultatea de economie a comertului, turismului si serviciilor in 2007, timp in care, pana in prezent ... (vezi toată discuția)
Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile dezvoltare rurala RamonaDiana02 RamonaDiana02 Buna ziua! In conditiile in care am 20 de ani si un teren de 6000 de mp intr-o zona rurala as putea sa accesez fonduri europene nerambursabile prin ... (vezi toată discuția)