Citim o pagina de mesaje, ajungem in josul paginii si ca sa intoarcem in pagina anterioara "de unde am venit pe pagina asta" trebuie sa mergem sus si sa tastam acolo "inapoi". Ei!....acelasi lucru sa ni-l puna si in josul paginii, ca sa nu mai navigam sus-jos-sus
@alin popescu
Azi am catadixit si eu sa vreau sa-mi instalez toolbarul Avocatnet, stiam de el....si l-am cautat ca pe acul in carul cu fan, am dat de el, dar dupa indelungi cautari. Lasati-l mai mult timp pe front sa vada tot ...omul :) ca poate sa-si instaleze asa ceva!
E foarte fain, mai ales ca are si radio:)) Asta-mi lipsea!!!
Da, o sa afisam si toolbar-ul la vedere, astfel incat sa il poata descarca cat mai multa lume. Incepem insa sa avem o problema mare, in special in privinta numarului mare de facilitati pe care ar trebui sa le prezentam publicului. De aceea solicitam intr-un mesaj anterior ajutorul comunitatii pentru explicarea facilitatilor din site pentru oameni care nu stiu sa le foloseasca. Dar o sa incercam noi sa facem un astfel de instrument de ajutor pentru utilizatorii noi, in care sa prezentam inclusiv toolbar-ul avocatnet.ro.