avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitie directa - timp pentru semnare contract
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitie directa - timp pentru semnare contract

Buna ziua. Am acceptat oferta unui operator economic privind servicii de consultanta din seap si vreau sa stiu in cat timp trebuie sa semnez contractul. Iar in cazul in care ma razgandesc si nu vreau sa mai inchei un contract cu el, cum procedez? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Achizitii publice-contract multianual achizitie directa marcyz marcyz Buna ziua. Avem un proiect de amenajare parc care se incadreaza la achizitie directa - contract de lucrari. Vreau sa stiu, va rog daca pot incheia un contract ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice - alegere operator economic jaguarxkr jaguarxkr Pentru achizitia unor servicii din categoria celor incluse in Anexa nr. 2b la OUG nr. 34/2006, exista vreo reglementare cu privire la alegerea operatorului ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa marcyz marcyz Buna ziua. Am un proiect de decolmatare canal si am postat un anunt de publicitate in seap la care au participat cu oferte 12 operatori economici. Criteriul ... (vezi toată discuția)