avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Autovehicul neinmatriculat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Autovehicul neinmatriculat

Buna seara in urma cu 18 zile am fost oprit de Politia locala chiar in fata blocului meu, masina avea numere expirate de 2 saptamani si aveam o alcoolemie de 0.38 mg in aer. Am fost la sectie mi s-a facut un proces verbal pentru alcool, si punerea in ciruculatie a unei masini neinmatriculate . A doua zi domnu agent mi-a spus sa ma prezint la sectie cu permisul de conducere, am respectat indicatiile domnului agent si am cooperat, permisul mi-a fost suspendat , am fost la politita rutiera pentru mai multe detalii si mi-au comunicat ca trebuie sa dau un examen pentru redobindire. Permisul mi-a fost retinut pentru 90 de zile sau 180 de zile ? Examenul de redobindre este pentru reducerea a 30 de zile sau il primesc in zilele urmatoare?. multumesc
Am primit si o amenda de 2250 de ron pe care am achitat-o dupa 2 zile
Nu va recuperati permisul cat timp dureaza cercetarile in dosarul penal.
Pai si domnul agent de la politia rutiera de ce m-a programat pentru examen pe data de 23 februarie ? examenul stiu ca , consta in reducerea a 30 de zile . ce rost mai are sa dau daca il recuperz cand se termina cercetarile .
Daca vi s-a intocmit dosar penal, asa stau lucrurile, nu stiu ce a vrut sa va spuna dl. agent.
Am inteles ,o sa ma prezint la examen o sa-i cer mai multe detalii in privinta examenului si revin cu un rasp, multumesc domnule avocat razvan.

Alte discuții în legătură

Politie locala Tonyde Tonyde Salutare! Am vazut zilele trecute politisti locali (fosti gardieni publici) oprid in trafic soferi care tocmai veneau de pe \\"sens interzis\\". Eu stiam ca ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu metulica metulica as vrea sa stiu daca politia locala poate aplica sanctiuni pentru oprire interzisa iar ca motivare pe pv de contraventie scriu ,,conf OUG 195/2002 PRECIZEZ ca ... (vezi toată discuția)
Politia locala, competente melissa_29 melissa_29 politia locala are dreptul de a controla un taximetrist la documente si ce documente ii poate cere?? are dreptul de ati opri actele? ce acte esti obligat ... (vezi toată discuția)