avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salarizare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salarizare functionar public

Buna ziua. As dori sa stiu care este salariul pentru un funtionar public- consilier juridic debutant - fara vechime-, incadrat la 15.01.2016, atunci cand salariul minim era 1050 lei. Si as mai dori sa stiu, daca se poate, salariul meu nu ar trebui sa creasca odata cu salariul minim pe economie? Stiu ca pentru functionarii publici din administratia publica exista o grila de salarizare, dar salariul nu ar trebui sa fi crescut corespunzator salariului minim pe economie?

Si daca trec in gradul profesional asistent, cat ar fi salariul?

Alte discuții în legătură

Salarizare primarii coradora coradora care este salariul unui consilier cu o vechime de 3 ani in cadrul unei primarii (vezi toată discuția)
Calcul salariu bugetar (administratie locala) radmy radmy am o nelamurire si as dori daca ma puteti ajuta d-voastra cu un calcul la salar. sunt functionar public din anul 1999 la o primarie. am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
Pentru ce perioada sunt consilier juridic debutant? Ela_Cj Ela_Cj Buna ziua tuturor,sunt consilier jurdic la o primarie din 05.01.2009. Am fost incadrata ca si consilier juridic debutant cu mirificul salariu brut de 578 lei. ... (vezi toată discuția)