avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizatie drepturi de autor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizatie drepturi de autor

BUna ziua! Beneficiez de indemnizatie din contract de cesiune drepturi de autor.AM urmatoarea nelamurire: de ce pe langa cei 40% scazuti din venitul anual se mai scad inca 16%. e corect modul asta de calcul?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pe langa salariul lunar eu, in anul anterior, am lucrat ... TLarisa TLarisa Buna ziua, Pe langa salariul lunar eu, in anul anterior, am lucrat si pe baza unui contract de drepturi de autor. Pe data de 06.02.2023 am in intrat in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil - statul cere banii inapoi anabela_kukula anabela_kukula Buna ziua, iata cum am ajuns aici: am beneficiat in perioada 2010-2012 de indemnizatie crestere copil pe valoare maxima de 3400 lei. In luna iunie 2013 am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil cu venituri din drepturi de autor GabiBraila GabiBraila Buna ziua, sotia mea a nascut in 5.01.2010 si a intrat in indemnizatiede crestere a copilului. E a avut carte de munca si drepturi de autor. Prima data i s-a ... (vezi toată discuția)