avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cost centrala apartament pe gaze
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cost centrala apartament pe gaze

Cam care este costul lunar la gaze pentru o centrala de apartament respectiv consum de aragaz apa calda si caldura?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters416386 , utilizator 09:24, 28 Februarie 2017
Costul lunar este conditionat de capacitatea centralei si de temperatura setata pentru programul de functionare apa calda si centrala
Gazele pot costa cca 100-125 lei,curentul functie de contractul incheiat 250-300 lei
La aceste costuri se mai adauga si contravaloare apa rece utilizata pentru incalzit
alina_25 a scris:
Cam care este costul lunar la gaze pentru o centrala de apartament respectiv consum de aragaz apa calda si caldura?

Pentru perioada rece 200-300 lei/luna iar pentru perioada calda a anului 50-100 lei/luna.
Depinde si cate camere are apartamentul. Pt un apartament cu 3-4 camere e mai mult decat 200-300 lei pt caldura.
Am aflat de la o cunostiinta ca ia costat pe acest ianuarie "fierbinte"pt caldura apa calda si aragaz 600 lei ap 2 cam .
Pentru 3 camere atat eu cat si alti 3-4 vecini pe care i-am intrebat, avem de plata la gaz pe ianuarie intre 200 si 300 lei. Repet 3 camere, toate incalzite la 20-23 grade in timp ce afara au fost frecvent temperaturi de sub zero grade si-au ajuns si la -17 grade.

Alte discuții în legătură

Se fura la gaze? alina_25 alina_25 In blocul meu suntem 11 apartamente din 20 pe sistem centralizat si restul 9 pe centrala proprie ,pentru ca aveam pierderi uriase la apa calda cei de la ... (vezi toată discuția)
Centrala apartament alina_25 alina_25 Cat costa montarea unei centrale de apartament sa zicem pentru un apartament cu 2 camere cam cat costa toata operatia adica debransare cost centrala cost ... (vezi toată discuția)
Costul unui mc de ac in conditiile in care exista centrala de bloc chara chara Buna ziua , as dori sa stiu , desi a mai fost un subiect asemanator, cam la cat ajunge costul final, catre consumator, al unui mc de AC in conditiile in care ... (vezi toată discuția)