avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... initiere activitate in Romania
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

initiere activitate in Romania

Buna ziua!
As dori sa stiu care sunt demersurile necesare pentru a deschide o activitate in Romania. Daca pot accesa la anumite fonduri europene, cum ar fi Start-up, sau alte programede finantare oferite de catre statul Roman.
Mentionez faptul ca sunt din Diaspora si intentionez sa ma intorc in Romania definitiv, am 34 de ani si ideea mea este de a deschide un magazin de fructe si legume in tara.
Pe langa problema financiara, m-ar interesa si cine anume se poate ocupa de toate actele necesare deschiderii activitatii, mai exact care sunt pasii de urmarit pentru asta.
Va multumesc anticipat si astept si pareri despre ideea mea, de orice fel, mai ales daca cineva a incercat sau chiar a reusit sa aiba o astfel de activitate in Romania!

Alte discuții în legătură

Spălătorie auto prin fonduri europene Cri_maria Cri_maria Buna seara ! Am citit într-un articol că se oferă bani prin fonduri europene și pentru o spălătorie auto....Care sunt primi pași pentru a accesa fonduri ... (vezi toată discuția)
Finanțare educațională Costina Babanau Costina Babanau Bună seara, Mă tot gândesc de vreo 2 ani cum sa fac sa deschid un centru educațional menit să ajute persoanele defavorizate. Locuiesc de aproape 13 ... (vezi toată discuția)
Acces fonduri europene camellia_camy camellia_camy Buna ziua ! As dori sa va intreb care sunt pasii de urmat pentru accesare fonduri europene nerambursabile ,pentru o persoana de 24 de ani,in vederea ... (vezi toată discuția)