avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Platitor de tva din proprie initiativa
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Platitor de tva din proprie initiativa

Buna ziua ,
sunt la inceput de drum cu o societate avand ca obiect de activitate comert cu ridicata, intrebarea mea este: cat de dificila este si cat dureaza in mod practic sa obtin codu lde platitor de tva la cerere?
cate facturi si de ce valoare trebuie sa prezint la ANAF sa mi se aprobe codul de tva?
Doresc sa platesc tva deoarece cumpar cu tva iar clientii mei sunt platitori de tva si altfel nu vor putea sa si deduca tva,

Deoarece voi plati impozit de 3% pe venit (nu am angajati) in ce masura mai conteaza cheltuielile pe firma?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Platitor sau neplatitor de tva ContSters370491 ContSters370491 Buna ziua, sunt administratorul unei societati comerciale, iar de curand am primit o instiintare de la ANAF, cu care am fost la ei si mi-au spus ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Valoarea unui contract de chirie este purtatoae de tva? valygl valygl buna ziua!am inchiriat de recent un spatiu de la o persoana juridica cu valoarea de 1000 ron pe contract si dupa doua luni sa ma anunte ca imi adauga tva de la ... (vezi toată discuția)
Tva TEI TEI Am de recuperat TVA (rezultat de la factura ce reprezinta o taxa de arbitraj) Intre timp recuperez TVA-ul dar la primul control ANAF ma obliga sa-l returnez ... (vezi toată discuția)