avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Sistem depozit paleti importati
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Sistem depozit paleti importati

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti care este cea mai simpla modalitate de a nu declara paletii de lemn proveniti din importuri, la AFM? Am inteles ca se poate aplica un sistem depozit, prin care paletii se trec in facturile de achizitie si cele de distributie, dar totusi nu imi este f clar ce presupune acest sistem si cu ce pret ar trebui trecuti acei paleti.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Gestiune paleti lemn reutilizati ALKOR ALKOR intrebare: paletii achizitionati ca paleti reutilizati, la punerea pe piata interna cu produse ambalate se declara ? (vezi toată discuția)
Paleti lemn - ambalaj reutilizabil? ditri ditri Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dvs pentru a lamuri situatia sistemului de declarare a deseurilor de ambalaje conform legii 249/2015. Firma la care lucrez ... (vezi toată discuția)
Vânzarea paletului ca ambalaj sau deseu Atb81 Atb81 Suntem o firma importatoare de produse ambalate pe paleți, care ne ramân in depozit dupa livrarea si distribuirea mărfurilor nepaletizat. Acesti paleți ne ... (vezi toată discuția)