avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Problema cu un functionar Apia
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Problema cu un functionar Apia

Buna ziua,

Pe scurt: Tatal meu a depus cerere de plata a subventiei pe suprafata in primavara anului 2016 la Apia.Momentan eu am imputernicire legala, valabila de acum o saptamana. Ma aflu in situatia de a nu primi subventia pe suprafata datorita faptului ca angajatul Apia mi-a facut modificari cum a crezut el de cuviinta in digitizarea parcelelor. Problema mare este ca am descoperit acest lucru dupa ce s-au semnat toate actele si practic responsabilitatea a fost preluata de tatal meu. In tot acest proces eu am fost de vreo 3 ori la apia si am digitizat parcelele in locatia exacta, dar in momentul semnarii actelor angajatul apia nu i-a mai prezentat tatalui meu hartile, si implicit modificarile pe care le-a facut.
Exista vreo modalitate legala de a rezolva aceasta problema?

Si a doua problema este ca in dosar exista o cerere de renuntare la aprox 17 ari semnata de mine si nu de tatal meu. Cererea a fost completata de angajatul apia si mi s-a comunicat ca pot sa o semnez si eu. Cererea era un formular specific pe care eu nu aveam de unde sa-l accesez sau sa-l completez. Doar functionarul apia avea acces la el. Ma gandesc sa ma adresez parchetului dar intrebarea este ce anume risc eu ca am semnat acea hartie la indemnul lui fara sa am imputernicire legala?

Alte discuții în legătură

Problema cu un functionar apia micsa84 micsa84 Buna ziua, Pe scurt: Tatal meu a depus cerere de plata a subventiei pe suprafata in primavara anului 2016 la Apia.Momentan eu am imputernicire legala, ... (vezi toată discuția)
Subventii apia Georgeta Hriscu Georgeta Hriscu In anul 2014 cumnatul ,(sotul surorii mele) meu a murit. In primavara anului 2015 sora mea a primit instiintare pe numele cumnatului meu sa mearga la APIA ... (vezi toată discuția)
Masura 141. va rog sa ma lamuriti anca.patri anca.patri Buna ziua! Dorim sa accesam fonduri prin masura 141, dar am o problema. Detinem o livada de 29 ari meri, iar cand am declarat terenurile pt subventie la Apia, ... (vezi toată discuția)