avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Plata impozit si asigurari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Plata impozit si asigurari

In cazul castigarii in instanta a unor sume de bani reprezentand drepturi salariale, la plata acestor sume angajatorul retine la sursa impozitul si asigurarile sau ulterior angajatul depune o declaratie la fisc si ulterior angajatul va platii din sumele primite de la angajator impozitul si asigurarile . Va multumesc!!!

Alte discuții în legătură

Contract colaborare elniculae elniculae Sunt pensionara, platesc CAS si impozit pe suma care depaseste 1000RON. Daca intru intr-un contract de colaborare in calitate de persoana fizica neautorizata, ... (vezi toată discuția)
Accident de munca... Ramona24 Ramona24 Buna ziua. In baza unui contract de autor(pe o perioada de 7luni)un artist strain a prestat in cadrul unei institutii publice de cultura.In baza contractului ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului si a contributiei de sanatate retinute la sursa pentru pfa Mi-ha-il Mi-ha-il Buna ziua, O societate comerciala care nu are salariati (deci in vectorul fiscal nu are contributii sociale) dar are contract de prestari servicii cu un PFA ... (vezi toată discuția)