avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... legislatia muncii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

legislatia muncii

Lucrez intr-o unitate bugetara cu autofinantare, Statiune de cercetare.
In 22.12.2016 am primit o decizie de marire salariu incepand cu 5.11.2016 avand in vedere : Legea 284/2010 si Legea 193/2016 de completare a Legii 284/2010.
Am primit salarii marite doar pt luna decembrie. Pentru luna ianuarie am fost anuntati ca nu vom mai primi marire, si nici nu am primit iar in 03.03.2017 am primit o decizie de anulare a celei decizii din decembrie , motivarea fiind nerespectarea Legii 193/2016 si OUG 99/2016.
V-as ruga respectuos, sa-mi spuneti daca e corecta decizia si unde e gresala, daca e.
Multumesc foarte mult.

Alte discuții în legătură

Salarizare bugetari draguta58 draguta58 Buna ziua, Cei care lucreaza in Statiunile de Cercetare si tin de Academia de Stiinte Agricole, au drepul la majorari de salariu odata cu bugetarii (suntem ... (vezi toată discuția)
Salarizare bugetari elizbeth elizbeth Buna ziua, Se majoreaza salariile de la 1 iunie pt bugetari? Lucrez la o unitate bugetara cu autofinantare. Multumesc frumos si va doresc numai bine. (vezi toată discuția)
Legea nr293/2015 buiavasi buiavasi buna ziua! As dori sa imi precizati si mie daca prevederile acestei legi de aprobare a OUG nr.27/2015, care prevede majorarea salariilor in sectorul bugetar cu ... (vezi toată discuția)