avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Cod caen pentru organizarea de evenimente in mediul ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Cod caen pentru organizarea de evenimente in mediul rural.

Buna as dori sa stiu ce cod caen este pentru organizarea de evenimente (brunch la tara) si alte evenimente la tara.Si daca in acest cod caen se poate achizitiona o masina pentru proiectul Romania Start-up Nation.Multumesc

Alte discuții în legătură

Romania start up - dilema cod caen. ultrasuz ultrasuz Salut, Doresc sa aplic pentru programul Romania START UP si conform schemei de ajutor de minimis , doar anumite domenii se pot finanta, conform Strategiei ... (vezi toată discuția)
Start up nation 2018 - street van - iwilldoit iwilldoit Salut, as dori sa stiu care ar fi sansele ca proiectul meu privind infiintarea unui pizza street van sa obtina aprobare prin proiectul start up nation. De ... (vezi toată discuția)
Start up nation ,coduri caen suplimentare. sebymura sebymura Buna. Mi-am propus sa incerc sa obtin finantare prin Start-Up nation pentru a deschide o cafenea. Din cate am inteles, finantarea se face pe un singur cod ... (vezi toată discuția)