avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... buna ziua
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

buna ziua

Buna ziua

Am si eu o nelamurire, eu sunt angajat la o primarie de comuna cu 10000 de locuitori, comuna de gr 1, in functia de inspector gr 1 debutant, 15% vechime in munca. ma intereseaza sa aflu si eu cat ar trebui sa am salariu avand in vedere si decizia CCR de egalizare salarii si asa mai departe, Mentionez ca sunt angajat in cadrul compartimentului de asistenta sociala si mai am o nelamurire, eu perioada de stagiu am executat-o, dna secretara imi spune ca pentru a trece de la debutant la asistent trebuie sa organizeze concurs etc, in lege spune ca nu trebuie decat sa fac un raport privind activitatea mea ca debutant, mentorul trebuie sa faca o evaluare si un raport si conducatorul unitatii sa emita dispozitia de numire definitiva sau renuntare. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Calcul salariu monica_soare79 monica_soare79 Buna ziua. Am fost angajata ca functionar public debutant, in functia publica de executie de referent de specialitate, clasa II, grad profesional debutant ... (vezi toată discuția)
Pot sa ocup functia de sef serviciu? nusepoate nusepoate Am functia de Contabil- Primaria comuna- Func.Public Consilier Debutant cu studii S ( Trecerea de la contractual studii M pe functie publica S in august 2010 ... (vezi toată discuția)
Debutant, treapta de salarizare ma88 ma88 buna ziua , sunt angajata in cadrul Primariei din 15.07.2009 , ca referent debutant , ce pasi trebuie urmati pt a fi trecuta pe o alta treapta de salarizare ... (vezi toată discuția)