avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributie la sanatate platita lunar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributie la sanatate platita lunar

Buna seara.As dori sa stiu cum se plateste CASS in format lunar. Am citit aici www.avocatnet.ro/content/art... ,
insa nu inteleg daca trebuie sa fac plata pentru tot anul sau o pot face luna de luna.
Adica sa imi fac acuma asigurarea,sa platesc luna de luna cate 79,75 sau trebuie sa fac plata pentru 12 luni adica 957.Pot plati acei 957 fractionat,adica lunar?
Ultima modificare: Marți, 14 Martie 2017
andreimaxiniuc, utilizator

Alte discuții în legătură

1 iulie / cas & cass tome_ionica tome_ionica PFA sistem real. Sunt la zi cu platile in formatul actual. Concret, ce trebuie sa facem dupa 1 iulie legat de pensii si asigurari sociale? multumesc. (vezi toată discuția)
Contract cu anaf MARLENUTA MARLENUTA Buna ziua 1.Am o nelamurire legata de legea (CAS si CASS) in vigoare de la 01 iulie 2012. Inainte, cine dorea sa plateasca CAS si CASS pentru stagiul de ... (vezi toată discuția)
Contributie cass arendator cyan cyan O persoana care nu are alte venituri dar detine un teren agricol dat in arenda pentru care i se va retine incepand de la 01 ianuarie 2014 contributia ... (vezi toată discuția)