avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Detalii la Denumire act
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Detalii la Denumire act

Va multumesc. Va dau cateva date, sperând ca o puteti incadra in grila notariala:
Este vorba de o moara si terenul aferent situata in localitatea Nehoiu, jud. Buzau
Are doua etaje, suprafata bazei fiind de 84 mp.Este construita din piatra si caramida acoperita cu tabla.Foloseste curent electric.
-categoria localitatii: oras
-amplasare: in zona mediana a localitatii
-pozitie fata de acces la retele de transport:transport rutier si feroviar( se gaseste la 300 m fata de gara
- echipare tehnico-edilitara a zonei:retele de apa-canal,retele de energie electrica, retele de telefonie.
-caracteristica geotehnica a terenului( terenul are 301,36 mp):
terenuri normale
- construita in 1914
- fonctioneaza si in prezent, fiind in proprietatea S.C. Boromir
In cazul in care ma puteti ajuta, asa cum v-ati oferit, va raman recunoscator.
Instanta a solicitat expertiza platita de mine dar nu am platit-o, nefiind de acord, avand in vedere ca am platit odata expertiza când am solicitat despagubirea, De ce s-o mai platesc o data pentru ca ANRP a facut o evaluare vadit eronata.
Va multumesc. Cu mult respect

Alte discuții în legătură

Constructie gard provizoriu stefma stefma pentru construirea unui gard provizoriu trebuie autorizatie de constructie de la primarie? (vezi toată discuția)
Construire cabana apicola din lemn Valeriano Valeriano Buna dimineata. Posed un teren extravilan de 15 ari si doresc sa-mi construiesc pe acest teren o cabana apicola din lemn. Am inteles ca daca se construieste pe ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie muadib muadib Buna seara. Detin un teren pe firma la care sunt asociat unic. Pe acest teren intentionez sa amplasez un chiosc din lemn, prefabricat (modular), pentru ... (vezi toată discuția)