avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Coduri Caen pentru PFA / este legal ceea ce voi face?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Coduri Caen pentru PFA / este legal ceea ce voi face?

Vreau sa imi fac o afacere online in care sa vand ghiduri sportive in format video/audio.
Concret, o sa inregistrez antrenorii de la cluburi, le voi oferi o suma de bani si voi realiza un fel de tutoriale (evident, daca ei sunt de acord cu acest lucru). Este necesara o forma legala pentru a folosi numele si CV-ul lor, dar eu sa am sa incasez 100% din veniturile rezultate de pe urma ghidurilor?
Ce coduri CAEN am nevoie?
Ultima modificare: Marți, 21 Martie 2017
marian52, utilizator

Alte discuții în legătură

Eu vând jucăriile și hainele copilului in principal după ce nu le mai folosește. Lexy Mika Lexy Mika Bună ziua! Va rog frumos sa ma ajutați și pe mine cu un răspuns. Eu vând jucăriile și hainele copilului in principal după ce nu le mai folosește. Am ... (vezi toată discuția)
Deducerea suplimentara parinte Vilcu Gina Vilcu Gina Buna ziua .Se poate lua in considerare, la calculul impozitului pe salar,respectiv deducere suplimentara, un parinte ce este o persoana cu handicap grav cu ... (vezi toată discuția)
Cod caen pfa instructor de fitness rizeamihai578 rizeamihai578 Sunt instructor de fitness și doresc să îmi înființez un PFA în acest domeniu. Vreau să pot presta activitatea la sala de fitness, la domiciliul ... (vezi toată discuția)