avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... GRUPA PENTRU PENSIONARE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

GRUPA PENTRU PENSIONARE

Buna ziua!
Va rog, un inginer agronom, beneficiaza de grupa II la pensie?
Dar, un primar cu trei mandate, de trei ani la pensie?
Imi puteti spune, un barbat,nascut pe 08. 06. 1960 inginer agronom, a lucrat ca inginer agronom din 1984 pana in iunie 2004, apoi, pana in iunie 2016, ca primar, actualmente, inginer agronom,la ce data se poate pensiona?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Am o rugaminte! Al meu sot este nascut in data de 8iunie 1960, a absolvit Facultatea de Agronomie in 1984. In perioada 25 01 1985 - iunie 2004, a ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Am o rugaminte! Al meu sot este nascut in data de 8iunie 1960, a absolvit Facultatea de Agronomie in 1984. In perioada 25 01 1985 - iunie 2004, a ... (vezi toată discuția)
Calcul varsta pensie anticipata. Popa Cornel Popa Cornel Buna ziua, ma numesc Popa Corneliu si as vrea sa stiu si eu daca am dreptul de a avea pensie anticipata si daca as putea-o obtine anul acesta sau data cea mai ... (vezi toată discuția)