avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva la marja de profit
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva la marja de profit

Buna ziua

Va rog frumos sa ma ajutati cu o indrumare: la o societate care vinde auto sh numai din tara , cumpara si de la persoane fizice pe baza de contract de v-c , si ulterior le revinde persoanelor juridice.Poate sa plateasca la aceste masini care le cumpara de la pf tva la marja de profit ? Mentionez ca societatea este platitoare de tva .
Stiam ca numai la cele din ue se poate si in anumite conditii.
Va rog o parere.

Alte discuții în legătură

Livrari intracomunitare carmendehelean carmendehelean O societate comerciala achizitioneaza o masina second hand din UE care intra in activul firmei.Deoarece taxa de inmatriculare este prea mare vinde masina(cu ... (vezi toată discuția)
Tva 2012 - achizitie vehicul din ue (persoane juridice) viraducu viraducu buna ziua, Pentru a putea achizitiona un vehicul dintr-un stat UE, de la o persoana juridica cum trebuie procedat? Trebuie sa inscriu firma pe care fac ... (vezi toată discuția)
Tva marja de profit masini second hand? Dl_Sandu Dl_Sandu Va rog sa ma ajutati cu un raspuns : Cum se calculeaza tva la marja de profit dupa achizitionarea si vanzarea unui autorurism second hand ? La pretul de ... (vezi toată discuția)