avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... angajare bibliotecar
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

angajare bibliotecar

va rog sa imi clarificati si mie urmatoarea situatie....sunt prof.cu studii superioare pentru a ocupa0,5 norma de bibliotecar scolar,conform legii educatiei ar trebui sa am sa urmez un curs de initiere in domeniul biblioteconomiei.Eu doresc sa urmez un curs de calificare in domeniul biblioteconomiei......imi este util,voi fi platita cu studii superioare?

Ultima modificare: Vineri, 24 Martie 2017
marigav, utilizator

Alte discuții în legătură

Incadrare bibliotecar nicu_truta nicu_truta Buna ziua, Lucrea la o scoala 1/2 bibliotecar si 1/2 informatician. Am terminat ciclul Bologna I Informatica si un curs postuniversitar de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am absolvit un curs de initiere in biblioteconomie ... mikky_9 mikky_9 Buna ziua! Am absolvit un curs de initiere in Biblioteconomie organizat de Facultatea de Litere si cea de Istorie impreuna cu Biblioteca Centrala Universitara ... (vezi toată discuția)
Bibliotecar David-Andrei David-Andrei Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la urmatoarea situatie: -o persoana absolventa a Facultatii de Litere (licenta+masterat) urmeaza un ... (vezi toată discuția)