avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vad niste neconcordante in legea 17/2017 pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vad niste neconcordante in legea 17/2017 pentru modificarea Legii nr. 134/2010, si chiar Legea nr. 134/2010 veche

in legea nr. 134 veche din 2010 ,la art. 888 este (Executare fara somatie), iar in cea noua cu modificari din 24.03.2017,Legea 17/2017 privind OUG nr. 1/2016 pentru modificarea Legii nr.134/2010 privind CPC, la Art. 889 este (Executare fara somatie) !?! ; Este o eroare grava, sau nu !? ; daca da, se sesizeaza cine trebuie.... ? ; daca puteam sa incarc pe mesaj documente doveditoare o faceam !!! ; vreau sa spun ca s-a modificat continutul articolelor cred ,nu si numarul articolului ; eu daca vreau sa deschid luni in instanta o actiune , mi-e frica sa nu invoc acest articol cu erori, ca trebuie sa scrii numarul articolului corect !!!??? ; CARE ESTE NUMARUL ART. CORECT PENTRU EXECUTARE FARA SOMATIE ?
:frantic::justcuz:#-o:O:((:P=D>X-(:sorry:
Ultima modificare: Vineri, 31 Martie 2017
Roull, utilizator

Alte discuții în legătură

Eroare materiala sau omisiune vadita-art.54 din legea:188/00 ContSters40598 ContSters40598 Daca un executor judecatoresc trece intro Somatie de plata o suma care nu are nicio treaba cu titlul executoriu pus in executare silita, desi acesta indica ca ... (vezi toată discuția)
Cerere de lamurire sau contestatie la titlu ? ContSters40598 ContSters40598 Vreau sa lamuresc dispozitivul unei hotarari mai vechi, -2002 -pusa in executare silite, executare care din varii motive inca nu s-a finalizat. Art.281 indice ... (vezi toată discuția)
Termen recurs ContSters75393 ContSters75393 De la ce data curge termrnul pentru recurs de la data comunicarii sau de la data de cand ridici din tribunal personal sentinta? Careeste termenul de a depune ... (vezi toată discuția)