avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pasi vanzare produse in frizerie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pasi vanzare produse in frizerie

Buna seara! Ma poate indruma cineva in legatura cu un pas in dezvoltarea micii mele afaceri? Am o intreprindere individuala (frizerie) si as dori sa incep sa achizitionez si sa vand produse la clienti (fixativ, ceara, sampot..etc). M-ar interesa ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a vinde produse legal. Am deja ca si domeniu secundar de activitate codul caen 4775 - Comert cu amanuntul al produselor cosmetice si de parfumerie, in magazine specializate. Este deajuns acest cod?
Care este procedeul din punct de vedere al contabilitatii? Trec aceste produse achizitionate la cheltuieli in registrul de incasari si plati si apoi cand vand un produs adaug adaosul comercial dorit si apoi il trec ca si incasare, nu?
Daca de exemplu am mai multe branduri de gel de par, trebuie pentru fiecare brand in parte sa merg la cei de la casa de marcat sa imi adauge articolele respective? De exemplu cand scot bon pentru gel Taft, sa scrie pe bon gel Taft, apoi daca vand gel Wella sa scrie pe bon, gel wella? Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cod caen produse cosmetice ROXANA1991 ROXANA1991 Buna ziua, Am ca si domeniu principal de activitate 9602- Coafura si alte activitati de infrumusetare, iar ca si domenii secundare am codurile: 4619- ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen pot folosi? Lauramlr Lauramlr Buna ziua! Având în vedere că meseria de stilist extensii gene a fost introdusă în România, in urma unui curs de extensii gene, pot deschide un PFA ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)